Uforklarlige sygdomme, gener og dårligt immunforsvarjordstraaling 2

De gamle kinesere vidste at jordstrålingen eksisterede og forholdt sig til det.

Skadelig energipåvirkning svækker celle energien, og svækker dermed især immun-systemet. Uro og stivhed i kroppen om morgenen, træthed og dårligt søvnmønster, børn der ikke vil sove og en masse andre 'uforklarlige' symptomer, som meget ofte skyldes skadelig jordstråling!

Lægen vil som regel også have et forklaringsproblem, da lægevidenskaben slet ikke kobler sygdoms årsager til jordstråle påvirkning, ej heller til mobil- og elektromagnetisk stråling?!

Man bør også være opmærksom på gener eller forandringer opstået efter flytning til en ny bolig!

Det er en svær og sårbar branche, og der vil altid være skeptikere!

Desværre er det også ofte skeptikerne, der skaber forvirring og ved mindst om, og har sat sig mindst ind i dét de udtaler sig om! Vi har set megen skepsis, modvilje og især uvidenhed omkring jordstråling og andre energiformer.

Vi har alt for mange positive erfaringer gennem 30 år til, at vi kan lade visse skeptikeres udsagn stå uimodsagt.

stenJeg har gennem tiden haft mulighed for at måle hos en del kunder, som tidligere havde fået deres hus afdækket med de såkaldte plus- og minus sten. Det er 4 sten placeret på grunden, og som danner en firkant omkring huset.

Denne metode fjerner godt nok jordstråle-krydserne, men dette sker ved, at stenene trækker strålingen ud til en slags netstråling, altså ud i et tyndt jævnt lag fordelt i hele arealet mellem stenene.

Underkategorier

Jens arrent cellcare

Jens Arrent

Læge.exam. Kinesiolog (fra Anne Straarup)Orthomolekylær behandler, Astrolog/ Coach
  
 

 

Teknisk konsulent:
Skadelig stråling i boliger.
Rensning af drikkevand

Kontakt
Tlf.: 22 40 12 09
Mail: klinik@cellcare.dk