Skepsis, misinformation om et vigtigt emne

Det er en svær og sårbar branche, og der vil altid være skeptikere!

Desværre er det også ofte skeptikerne, der skaber forvirring og ved mindst om, og har sat sig mindst ind i dét de udtaler sig om! Vi har set megen skepsis, modvilje og især uvidenhed omkring jordstråling og andre energiformer.

Vi har alt for mange positive erfaringer gennem 30 år til, at vi kan lade visse skeptikeres udsagn stå uimodsagt.

Visse opmålere og såkaldte 'dowsere' udtaler sig ukorrekt om, at der ikke findes apparater, der er effektive mod jordstråling. Dette er ikke korrekt, og sådanne udsagn kan kun bero på, at man ikke er professionelt velfunderet, opdateret eller åben overfor andet end lige dét, man kender i forvejen?!

Erfaringsmæssigt eksisterer der også en vis teknokratisk 'old school' konservatisme i branchen, som kan være svær at flytte. Dette er meget utilfredsstillende, når det nu er et faktum, at der findes teknologi, der virker efter metoder, som disse mennesker hverken kender funktionen af, eller har afprøvet, og derfor heller ikke kan udtale sig konkret om!

Det er helt korrekt, at man ikke kan neutralisere jordstråling - men, det er muligt at flytte eller rettere omdirigere strålingen - og det er dét vi kan!

Vores apparaterer er genemprøvet tysk teknolog

Det er kendt, at specielt tyskerne er meget langt fremme i deres viden om jordstråling, og derfra stammer den teknologi vi bruger. Apparaterne hører med stor sandsynlighed til den mest effektive og stabile teknologi, der findes, og de er installeret i mange tusinde boliger og virksomheder herhjemme de seneste godt 30 år, og vi har en stor fond af erfaring og positive virkninger både fra private, landbrug mv.

Kan man selv måle, kan man også indiskutabelt konstatere, at de fungerer 100% effektivt.

Ukorrekt opmålingteknik - Mange opmålere måler ikke korrekt

Forudsætningen for at få korrekte ’svar’ når man måler, er måden man spørger på.

Der skal spørges fuldstændigt præcist og koncist, på samme måde som ved pendulering - og det er bl.a. hérfra, at nogle af uenighederne opstår.

Dette er også årsagen til, at diverse opmålere i de fortvivlede udsendelser vi har set i TV, har fumlet rundt og modsagt hinanden og skabt ærgerlig og helt unødvendig forvirring og mistro omkring dette vigtige emne.

Vi har undervist og demonstreret for andre opmålere

Vi har i nogen tilfælde haft mulighed for at imødegå kritik og misforståelser ved at undervise og anskueliggøre for andre opmålere, hvorledes de med en korrekt og effektiv spørgeteknik kan konstatere, at vores type jordstråleapparater afdækker fuldstændigt effektivt.

Rigtig mange af vores tilfredse kunder kan også selv måle, og de kan, ved selvsyn og med korrekt teknik, selv måle efter og opleve effektiviteten af en installation med vores apparater.

 

 

Gå evt. til siden Jordstråling

Jens arrent cellcare

 

 
 
 
 
 
 
Jens Arrent
Læge.exam. Kinesiolog 
(fra Anne Straarup)

Coach
  
Teknisk konsulent:

Skadelig stråling i boliger.
Jordstråling/Vandårer
Energispor/Ånder
El. Installationer

Kontakt

Tlf.: 22 40 12 09
Mail: klinik@cellcare.dk