Mælk ud af vores kost

usund maelkBOGEN ER ET ABSOLUT MUST I SUNDHEDS-DEBATTEN - LÆS DEN !

Bør mælken fjernes fra vores kost?
- Er Du er i tvivl, som så mange andre, så læs denne bog.

Vi har altid fået at vide, at mælk er sundt - men meget tyder på, at den ikke holder.
- Hér er en bog, en faktuel og professionel dokumentation, skrevet, så alle kan forstå den.


maelk sundhed bogForfatterne skriver:
"Vi danskere er en nation af mælkedrankere og osteædere. Vi er også et folk der ligger i den helt forkerte ende af skalaen når det gælder kræft, hjerte- sygdomme, sukkersyge, knogleskørhed, allergi og overvægt. Har du tænkt på, at 70% af denne klodes beboere aldrig får anden mælk end deres mors? Det er de samme 70%, der ikke får hverken brystkræft, prostatakræft eller osteoporose. Aner man en sammenhæng?

Jamen, hvordan skal vi få kalk til knoglerne uden mælk? Tja, de 70%, der aldrig drikker mælk, har for resten heller ikke problemer med knogleskørhed. Eller tænk på girafferne og elefanterne. Mange af de rigtig store pattedyr er rene plante- ædere, og deres knogler er da kæmpestore og stærke nok. Det med mælk og kalk er dygtig markedsføring fra mejerierne."

Læs bl.a. om:

Væksthormoner og østrogen i mælk. Store fostre og overvægt. Hormoner og kræft. Allergi og intolerance. Sukkersyge, hjertesygdomme, knogleskørhed oma..

Forfatterne til bogen er professionelle forskere og læger:
Ane Bodil Søgaard (biolog, lic.scient), Troels V. Østergaard (fagforfatter, mag.scient), Karen Østergaard (overlæge, cand.med).