Jordstråling / vandårer og effektive løsninger

jordstraalingVi er specialister på området med > 30 års erfaring, og blandt de førende på området i Danmark.

Vi checker, opmåler og skærmer for de skadelige jordenergier i boliger, kontorer, forretninger, heste- og svinestalde mv. til gavn for et renere energimæssigt miljø, og dermed også for sundheden og forebyggelse af gener og sygdom.

Vi nøjes ikke med at markere, hvor jordstrålerne ligger, men anvender tysk teknologi, (ZeroMaster), der effektivt og varigt flytter strålingen fra hele boligen.

Det er vigtigt for os teknisk at forklare kunderne, hvad det er for energier, der kommer op under deres bolig, hvad dette fysisk betyder for dem og ligeledes hvordan afdækningen med jordstråleapparatet teknisk fungerer i praksis. Dette er specialviden, som de fleste ikke har hørt før, men som vores kunder som oftest finder meget interessant og spændende!

Belastningen fra skadelige jordenergier kan give mange forskellige gener og problemer, men desværre kobler de færreste deres problemer til, at jordstråling kan være en faktor og 'medspiller'.

OBS! - Det kan godt lade sig gøre at fjerne (~flytte) jordstrålingen!
Vores metoder er beviseligt, altså måleligt, 100% effektive - og med varig virkning.

NB - Prislisten mangler ikke!

Prisen på en afdækning vil afhænge individuelt af boligens type og størrelse, antal etager, antallet af  bygninger osv. - Så ring venligst til os, og lad os få en snak om Din bolig, og give Dig en god tilbuds-pris! 


Advarsel!
Vi ser desværre ofte, at folk selv har købt og opsat jordstrålespparater af forskellig slags - i mange tilfælde med meget uheldige resultater.

Man ikke kan vide, eller især ikke selv checke, om opsætningen fungerer korrekt. Man kan derved forværre den energimæssige situation i boligen, og derved gøre mere skade end gavn.

Vi anbefaler klart, at man søger vores professionelle hjælp.  

Hus-rensning:

Vi checker også for, og fjerner eventuelle dårlige energispor fra tidligere beboere og for 'dårlige' spøgelser!

 

Se mere info om jordstråling, skepsis om emnet, afdækning med sten osv. oppe under menuen ARTIKLER!


Kunderne siger...

Mange mennesker har gennem årene skrevet til os efter de har fået afdækket deres bolig for jordstråling og fortalt om deres oplevelser.

Symptomerne på jordstrålebelastning er meget forskelligartet. Almindeligst er det, at man sover dårligt, har uro eller vrøvl med immunforsvaret, mange med cancer.

Her er et udpluk af nogen af de lidt mere specielle tilfælde: 

 

 Stor lejlighed i København / 2018.

Pernille Knudtzon, speciallæge i Almen Medicin.

I sommer havde jeg fornøjelsen at hjælpe mine venner med renovering af deres lejlighed i København. Da vi var færdig med maling, dekoration, nye møbler og inventar osv., tog vi fat i en indeklima-måling af jordstråler og vandårer i lejligheden. Det viste sig at der var vandåreaktivitet under ejendommen og flere kraftige kryds i lejligheden hvor flere af os sov.

Der blev sat flere afskærmninger op og vi fik saneret de elektromagnetiske felter fra WIFI, opladere til telefoner og computere. Jeg må indrømme at energien i lejligheden blev en anden. Jeg mærkede det da jeg for nyligt besøgte lejligheden igen. Der var bare rart at være der på en særlig måde, og jeg kom i tanke om afskærmningen. Måske det havde en betydning? Jeg har i hvert fald bestemt mig for at få gennemmålt min spanske bolig. Jeg har fået hjælp af biokinesiolog og jordstråleekspert Jens Arrent fra Køge, som planlægger en tur til Solkysten i løbet af foråret.

Ægtepar fra Nordsjælland / Rækkehus m 1’sal
(Ingen af parterne kunne sove ordentlig, uro og flytte senge hele tiden. Forskellige fysiske gener. Kraftige energier i boligen plus dårlige energispor fra tidligere ejere!)
Hej Jens!!
Vi havde umiddelbar god effekt af "rensningen".
Min mand har for første gang sovet uden "is-tæer", noget han ikke har tillagt noget som helst med relation til stråling, til trods for min historie fra Din tidligere afdækning af min tidligere bolig. Han tillagde det et dårligt kredsløb (rygning ☹ ) og har derfor ikke nævnt det, men nu er der åbenbart ikke noget galt med hans kredsløb!
Han trækker også vejret bedre....noget han også har tillagt rygningen....så nu får jeg nok svært ved at få ham til at stoppe med det!
Jeg selv har sovet som en baby, uden smerter og mit knæ er fint i dag!
Derudover var jeg fuld af energi i går aftes og alt føles bare bedre og lettere, noget vi begge har svært ved at definere, men helt klart positivt. Dejligt - Tak!

 

 

Kunde fra Møn
"S

om jeg fortalte da vi talte sammen første gang, så har jeg gennem længere tid sovet uroligt, og har længe følt der var noget energimæssigt forkert i min bolig. Det var spændende at mærke, hvordan kroppen langsomt tilpassede sig efter at du (Jens Arrent, red.) havde afdækket huset for vandårer og jordstråling.

Den første nat - ingen søvn og hjertebanken hele tiden! Anden nat kom søvn kl. 3, men ingen hjertebanken, den tredie nat relativ normal. :-)

Jeg har fortalt mine kolleger om dit arbejde, og der var mange der var interesserede. Jeg er meget glad for det arbejde du har gjort.

Det følgende udsagn er et godt udsagn på flere måder bl.a. fordi mange mænd (?!) er meget forbeholdne overfor jordstråling.

Kvinde fra Lolland

"Hej Jens Arrent.

Tusinde tak for hjælpen. Jeg føler nu, jeg har det meget bedre og har mere overskud og er meget gladere.

Min mand har haft det mærkeligt de sidste par dage efter dit besøg, og han har faktisk kastet op en del gange, men han forstår desværre ikke at vi har været belastet, og at hans krop indstiller sig på de nye energier.

Han er en stor tvivler, selvom jeg synes, at det ellers er tydeligt nok for os begge to, at din rensningen af huset virker, og at vi jo klart nok har været belastet af strålingen i mange år"

Følgende udsagn er kundens første henvendelse til os:

Kvinde fra Fyn /1.

"Jeg har haft det stadigt dårligere igennem de 4 år vi har boet i vores hus, med lægkramper, søvnløshed, hårtab, stor træthed og svedeture - men kaldte det overgangsalder. Og hverken vitaminpiller eller forskellige alternative behandlinger har hjulpet mig.

Jeg havde fået at vide af en bekendt, at huset var jordstrålefrit, og havde desværre derefter ikke tænkt i den retning, så jeg er meget taknemmelig over at jeg fandt på at ringe til dig."

Brev efter afdækning af huset /2.

"Mange, mange tak for din hjælp. Jeg var jo nærmest desperat inden jeg fik ordnet for jordstrålingen.

Kunne ikke sove nogle steder i vores lille hus - havde det mærkeligt i mit hoved, men efter huset blev afdækket og fri for stråler, har jeg sovet meget fint i min egen seng.

Dag for dag mærker jeg desuden mine tanker samler sig sådan, at jeg kan tænke igen og at mit velbefindende bedres. Jeg var ved at tabe alt mit hår omkring tindingerne - det er nu ved at vokse ud.

Tak fordi du også gav dig tid til lytte og sætte dig ind i min situation."

 

Jens arrent cellcare

Jens Arrent

Læge.exam. Kinesiolog (fra Anne Straarup)Orthomolekylær behandler, Astrolog/ Coach
  
 

 

Teknisk konsulent:
Skadelig stråling i boliger.
Rensning af drikkevand

Kontakt
Tlf.: 22 40 12 09
Mail: klinik@cellcare.dk